maanantai 15. huhtikuuta 2019

Lidlin soijarouheesta pastakastike ja Tescon chili tomaattikastike. Tai tee ihan ite

Tännään 14.04.2019 oli testissä Lidlin soijarouhe, joka maksaa n. 1,98 € pkt kylmäkaapista. Tai kun ale niin 1,78€ jolloin ostaa useamman paketin... Tescon chilillä maustetun tomaattikastikkeen ( n 1,78 euroa ) jämiä lisättynä ja vettä. Myös 0,25 € tomaattimurska käy - kun maustaa. Pennejä eli pastan sain lahjaksi.

Valmiit tomaattikastikkeet ovat nopeita ja kätsyjä. Se käy myös kasvislasagneeseen valkokastikkeen kanssa.

Soijarouhe käy myös pitkän kaavan mukaan tehtyyn spaghettikastikkeeseen. Jossa erilaisia sipuleita ja porkkanaa viipaleina, ja / tai valkosipulia ja korppujauhoa.

Joskus on ihanaa syödä ruokaa omasta, puhtaasta maasta kuten peruna, porkkana, sipuli, salaatti, persilja, tilli ja ruohosipuli. Mutta pastaa siellä ei kasva eikä soijaa.






#kasvisruoka #ilmastoteko #zerowaste #stopruokahävikki #kasvisruokaa #veggie #veggies #epicveggies #vegetarianfood is good for our planet, too. Pasta was free, a present. #tomatosauce was #leftovers #LidlinSoijarouhe #lidl #soijarouhetta, #soy färs #pennejä #pasta. #tesco #tescontomaattikastike.





Tännään 14.04.2019 testissä Lidlin #soijarouhe n. 1,98 € pkt kylmäkaapista. Tai kun ale niin 1,78€ jolloin ostaa useamman... Tescon chili tomaattikastikkeen jämissä 🍅 🌶 nautittuna. Myös 0,25 € tomaattimurska käy kun maustaa. Pennejä eli pastan sain lahjaksi #kasvisruoka #ilmastoteko #zerowaste #stopruokahävikki #kasvisruokaa #veggie #veggies #epicveggies #vegetarianfood is good for our planet, too. Pasta was free, a present. #tomatosauce was #leftovers #LidlinSoijarouhe #lidl #soijarouhetta, #soy färs #pennejä #pasta. #tesco #tescontomaattikastike. Valmiit tomaattikastikkeet ovat nopeita ja kätsyjä. Se käy myös kasvislasagneeseen valkokastikkeen kanssa. Soijarouhe käy myös pitkän kaavan mukaan tehtyyn 🍝 spaghettikastikkeeseen. Jossa erilaisia sipuleita ja porkkanaa 🥕 🥕 viipaleina, ja / tai valkosipulia ja korppujauhoa. Joskus on ihanaa syödä ruokaa omasta, puhtaasta maasta kuten peruna, porkkana, sipuli, salaatti, persilja, tilli ja ruohosipuli.
Henkilön Valokuvataiteilija (@satuylavaara) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.